top of page

EV TEKSTİLİ

White Structure
DSC_0213 (2).JPG
Kumaş Detay

    1986 yılında kurulan Ulusoy Tekstil Türkiye'nin ilk "Chenille İplik" üreticisidir. Üretim kapasitesi, ürün çeşitliği, kalite anlayışı ve tecrübesi ile dünyanın en büyük chenille ve fantazi iplik üreticileri arasında yer almaktadır.

   Ev Tekstili grubu içerisinde yaygın olarak döşemelik kumaş, perdelik kumaş ve brode üreticilerine hizmet verilmektedir. Nm 0,5 ile Nm 8 arasında chenille iplik üretimi yapan Ulusoy Tekstil'in zengin bir ürün yelpazesi bulunmaktadır.

  Viskon, Pamuk, Viskon/Pamuk, Akrilik, Polyester lifleri ve karışımlarından üretilen Chenille iplikler Çile boyama ve Bobin boyama olarak renklendirildiği gibi Elyaf boyalı Akrilik ve özel yöntemlerle boyanmış micro filament Polyester üretimi de mevcuttur. Ayrıca, renklendirilmeye hazır özel sarımlı ham iplik servisi de sağlanmaktadır.

   2014 yılında, Polypropilen multifilament iplikler (PP CF) ve Polypropilen Hava Tekstüre İplik Üretim Tesisi ile yatırımlarını arttıran Ulusoy Tekstil, bu alanda da sektörün önde gelen firmaları arasında yerini almayı hedeflemiştir.

18153169501164079.jpg
DSC_0250 (2).JPG
bottom of page